Katelijne Verbeke en Warre Borgmans

Den Bleek [Geraardsbergen]

Event info
Datum: 9 jul 2021
Time: 20:00
Locatie: Den Bleek
Adres: Guilleminlaan 4 Geraardsbergen
Details

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren je in negen stappen hoe kalmte je superkracht kan worden. De tiende stap is je rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat.

De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde. Hun boeken “KALM BEN JE STERK”, “ONTZENUW IEDERE SITUATIE” en “KALMST DUURT HET LANGST” zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren.

Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om uw leven te veranderen. Heb je schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en kijk even op de website van CC De Abdij.

Kathelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren?

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background