Adverteren

MIG is dé streekzender voor Geraardsbergen, Ninove en Zottegem. Via onze frequenties krijg je de beste muziekmix, aangevuld met alles wat er in de streek te beleven valt. Een hedendaagse radiozender met een muzikale mix uit de afgelopen 40 jaar.

Rijk Aan Bereik

MIG is niet enkel radio maar omvat verschillende media die jouw bedrijf of product kunnen promoten in Ninove, Geraardsbergen, Zottegem en ver daarbuiten!
Via diverse promotiekanalen wordt jouw bedrijf, merk of product in de kijker gezet: de radio op zich zorgt al voor een bereik van maar liefst 200.000 oren. Daar bovenop telt de website van MIG dagelijks 1.500 unieke bezoekers en via de sociale media worden nog eens meer dan 10.000 mensen bereikt.
Hiermee is MIG de best beluisterde regionale radiozender en bovendien dé absolute nummer 1 in de regio Ninove / Geraardsbergen / Zottegem.

24 uur per dag en 7 dagen op 7 hoor je als luisteraar van MIG de beste muziekmix met de hits van vandaag afgewisseld met de beste klassiekers en dat via 3 krachtige FM-frequenties, online en via de app van Radioplayer.

Waar staat MIG voor?

Als mediabedrijf is MIG synoniem voor een aantal commerciële kwaliteiten, waarvan de belangrijkste ongetwijfeld de volgende zijn:

  • Goede klantenbinding: MIG zorgt ervoor dat bedrijven, producten en merken de nummer 1 blijven bij hun klanten.
  • Bereik bij alle lagen van de bevolking: De doelgroep van MIG is heel sterk aanwezig bij de commercieel belangrijke leeftijdscategorie van 18 tot 44 jaar maar het bereik van de zender strekt zich nog een groot stuk verder uit. Ook in de verschillende lagen van het sociale weefsel blijft MIG als lokale speler heel aanwezig.
  • Op maat gemaakte campagnes: MIG werkt met de klant een campagne uit die volledig aansluit bij diens wensen en doelstellingen. Specifieke wensen worden maximaal bij een campagneontwerp betrokken.
  • Gegarandeerd resultaat: Ervaringen bewijzen dat een campagne op MIG geen loze belofte inhoudt maar daadwerkelijk zijn effect niet mist. Het trouwe karakter van een groot deel van het eigen cliënteel van MIG kan hiervoor een extra aanwijzing zijn.

Contacteer ons

Telefoon: 0476 42 20 06

E-mail: sales@streekradios.be


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background