Gili, Bas Birker & MC Hans Cools

Den Bleek [Geraardsbergen]

Event info
Datum: 29 jun 2021
Time: 20:00
Locatie: Den Bleek
Adres: Guilleminlaan 4 Geraardsbergen
Details

Een comedy line up met Gili en Bas Birker, en MC Hans Cools die alles in goede banen leidt, wat mag je daar zoal van verwachten? Veel goeds!

Bas Birker – ook gekend als de beste MC van de lage landen – is een echte stand-up comedian pur sang. Hij begon in 2000 met comedy, speelde al meer dan 2500 shows in Nederland & België en was te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. Zo nu en dan op het randje, zeer vaak improviserend, nooit kwetsend. Als Brabander voelde hij zich soms meer verwant met de Vlaamse comedians die hij ontmoette en werd hij hoe langer hoe meer aangetrokken tot de zuidelijke comedyscene. In 2010 kwam hij dan definitief in Antwerpen wonen.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat comedian-mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow “Iedereen Paranormaal” als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling “CTRL: Alles onder controle” wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background