Braderie in Zottegem

Winkelcentrum Zottegem [Zottegem]

Event info
Datum: 25 jun 2021
Time: 16:00
Locatie: Winkelcentrum Zottegem
Adres: Zottegem
Details

Eind juni vindt de jaarlijkse braderie plaats in het stadscentrum van Zottegem. Dit jaar zal ook ‘Zottegem Leeft’ plaats vinden in het thema ‘Circus’. Het centrum zal baden in een speelse sfeer.

Zottegem Leeft gaat door op zaterdag 26 juni (10:00-18:00) en zondag 27 juni (14:00-18:00). De braderie is er ook op vrijdagavond.

Kinderanimatie:  

  • circus-workshops met animatoren (jongleertechnieken, evenwichtstechnieken, diabolo, bordjes, flowerstick, flip & flyer en gekke fietsen)
  • grime
  • de hangjongeren demonstreren hun beste moves
  • pony’s in circusoutfit rijden zaterdagnamiddag door de centrumstraten

Photobooth: 

In de centrumstraten worden circus-hotspots geplaatst, ideale plekjes om foto’s bij te nemen. Bij de decoratie staan borden met een QR-code en een woordje uitleg. Mensen worden op die manier gestimuleerd om hun foto’s met Zottegem Winkelcentrum te delen en om Zottegem in de kijker te zetten. Er wordt ook een wedstrijd aan gekoppeld. Wie een foto neemt via de QR-code maakt kans op een waardebon van Zottegem Winkelcentrum.

Braderie: 

Vrijdag 25 juni (namiddag) – zaterdag 26 juni – zondag 27 juni (namiddag)

Alle lokale winkeliers zullen met koopjes buiten staan tijdens de braderij (3 dagen).

Het centrum wordt verkeersvrij gemaakt op vrijdagnamiddag, zaterdag de ganse dag en zondagnamiddag. De Heldenlaan wordt afgesloten ter hoogte van het oorlogsmonument bovenaan, dus zal grotendeels openblijven voor verkeer en parkeermogelijkheden.

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background