31 jul 2019

Ontdek MIG

MIG is dé streekzender voor Geraardsbergen, Ninove en Zottegem.

Dagelijks brengen we de hits van het moment, afgewisseld met de grootste classics van de voorbije 30 jaar. Ook voor veel streeknieuws zit je bij ons goed. Een deel daarvan vind je hier op radiomig.be.

Luister mee via één van onze 3 frequenties of bovenaan rechts deze website.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik MIG contacteren?
Hoe kan ik adverteren op MIG?
Waar kan ik het logo van MIG downloaden?
Zoekt MIG nog medewerkers?
Ik wil medewerker worden. Dien ik een opleiding gevolgd te hebben bij MIG?
Biedt MIG stageplaatsen aan?

Kan ik de studio’s van MIG bezoeken?
Hoe komt het dat ik MIG niet kan beluisteren?
Kan ik MIG online beluisteren?
Zit MIG op netwerksites?

– Hoe kan ik MIG contacteren?

MIG is gevestigd in het Wolfsveld 7 in Lierde. Je kan ons telefonisch contacteren via 054 41 61 75. Algemene vragen kan je sturen naar info@radiomig.be. Meer contactgegevens vind je hier terug.

– Hoe kan ik adverteren op MIG?

Zowel via radio MIG als via radiomig.be is adverteren mogelijk. Meer info verneem je via streekradios.be of telefonisch via 0485 91 24 40. Mailen kan naar sales@radiomig.be.

– Waar kan ik het logo van MIG downloaden?

Het logo van MIG is beschikbaar in twee vormen. Afhankelijk van de achtergrond waarop je het logo wil gebruiken kan je een keuze maken. Het MIG logo kan je hier downloaden.

– Zoekt MIG nog medewerkers?

Medewerkers bij MIG zetten zich dagelijks in voor de goede werking. MIG is echter meer dan radio alleen. Zo is ons team ingedeeld in verschillende werkgroepen die zich elk inzetten binnen hun takenpakket. Presentatoren, redacteurs, technici, sales, webmasters en eventteam zorgen er voor dat je dagelijks dé beste hits met het snelste nieuws te horen en te lezen krijgt. Binnen deze groep brengt iedereen datgene wat hij het liefst, maar ook het best doet. Nieuwe vrijwillige medewerkers zijn dan ook steeds welkom. Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@radiomig.be.

– Moet je een opleiding gevolgd hebben bij MIG?

Het grootste deel van onze medewerkers zijn vrijwilligers. Elke werkgroep is dan ook verantwoordelijk voor zijn takenpakket. Binnen elk team worden regelmatig opleidingen, workshops en informatiesessies georganiseerd. Nieuwe medewerkers krijgen dan ook eerst een grondige opleiding.

– Biedt MIG stageplaatsen aan?

Ben je een journalist in wording of zie je een ervaring in de media wel zitten? Laat het ons weten!
MIG biedt elk jaar een aantal studenten uit diverse studierichtingen de kans om een unieke stage-ervaring te beleven.
Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@radiomig.be

– Kan ik de studio’s van MIG bezoeken?

Uiteraard! De studio’s zijn gelegen in het Wolfsveld 7 in Lierde. Maak vooraf wel een afspraak via 054 41 61 75 of info@radiomig.be.

– Hoe komt het dat ik MIG niet kan beluisteren?

Via onze drie frequenties (104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, 106.2 fm in Ninove en 105.2 fm in Zottegem) kan je MIG zo goed als overal perfect beluisteren. Heb je de juiste frequentie gekozen en lukt het toch niet, probeer ons dan via de webstream die je bovenaan rechts deze website vindt. Via smartphone dien je de play-knop in te drukken (rechts onderaan).

– Kan ik MIG online beluisteren?

Ja dat kan! Klik bovenaan rechts deze website. Via je smartphone dien je het menu te openen of de play-knop in te drukken (rechts onderaan).

– Zit MIG op netwerksites?

MIG heeft een Facebookaccount. Je kan ons hier terugvinden.
Onze Twitteraccount vind je hier terug.


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background