23 nov 2020

MIG en SU fm op zoek naar ‘spaarders’

Streekradio’s vzw, de vereniging verantwoordelijk voor de radiozenders MIG, SU fm en deze website radiomig.be, heeft ambitieuze plannen. Na de uitbreiding van MIG naar Ninove en Zottegem in 2018 en de opstart van een nieuw radiostation SU fm in 2019, wil onze vereniging de komende jaren ambitieus groeien. Daarvoor zijn we op zoek naar iedereen wiens spaarboekje al even niets meer oplevert.

Win-Win

Sinds 1981 zijn we actief als radio MIG in Geraardsbergen (104.9 FM) en uitgebreid met de nieuwssite radiomig.be sinds 2001. In 2018 werden we een echte streekradio voor ook Ninove (106.2 FM) en Zottegem (105.2 FM).

Een jaar later kregen we ook de kans om een tweede radiostation op te starten: SU fm. Daarmee zijn we te beluisteren in Ninove (106.6 FM) en Geraardsbergen (106.9 FM). Net zoals bij MIG, brengen we op SU fm heel wat regionale informatie. Maar muzikaal klinkt SU fm helemaal anders, dan wat er al op de FM-band te horen was. Muziek voor de iets wat oudere levensgenieters: Plezante radio!

Ambitieuze plannen

“Als vzw teren we op de inkomsten die onze radiozenders binnenbrengen. Grotendeels in de vorm van radioreclame. Onze inkomsten stijgen jaarlijks, waardoor we met MIG, SU fm en radiomig.be drie sterke rendabele merken hebben uitgebouwd. Ondanks corona, blijven we het vertrouwen krijgen van onze klanten en luisteraars. Dat geeft ons de zin om er ook de komende jaren sterk tegenaan te gaan. We willen met Streekradio’s verder groeien. Dat zien we helemaal zitten met de aanwerving van extra mensen die onze merken nog meer kunnen uitbouwen”, zegt voorzitter Joachim De Leeuw.

Investeer en Win-Win!

Om te kunnen blijven groeien, zijn we op zoek naar particulieren die mee willen investeren in de toekomst van ‘vzw Streekradio’s’. Daarom hebben we een ‘win-win situatie’ uitgebouwd. Naast de groei van onze socio-culturele vereniging, zorg je ook zelf voor de groei van je spaarcenten. Bij de bank brengen ze immers al enkele jaren niets meer op.

Met de groep gezochte investeerders, willen we een pak goeie ideeën uitwerken. Een deel daarvan bestaat in het meer ondersteunen van het socio-culturele leven in Geraardsbergen, Lierde, Ninove en Zottegem.

Concreet zijn we op zoek naar streekgenoten die op hun spaargeld een mooie rente willen verdienen van 1,75% per jaar en dat over een termijn van 8 jaar. Dankzij de steun van de overheid krijg je bovendien een fiscaal voordeel en ben je beschermd. Elke maand wordt een deel van je geleende bedrag afbetaald. Op die manier hoef je je spaarcenten geen jaren te missen, en krijg je er bovendien een mooie rente en een fiscaal voordeel bovenop.

Joachim De Leeuw – voorzitter Streekradio’s vzw

Meer info over een Win-Win lening vind je ook op de website van de Vlaamse overheid.

INTERESSE?

Wil je meer info over ons initiatief of heb je interesse in ons project? Neem dan contact op via info@streekradios.be of via deze link.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background