22 dec 2015

KBC Geraardsbergen schenkt mooi bedrag aan Voedselbedeling

Het personeel van het KBC-kantoor in Geraardsbergen organiseerde tijdens de warme week een inzameling ten voordele van de Voedselbedeling Geraardsbergen.

In de week van 14 tot 19 december organiseerde het personeel van het Geraardsbergse KBC-filiaal verschillende initiatieven om geld in te zamelen ten voordele van de Geraardsbergse voedselbedeling. Gedurende de ganse week verkochten ze snoep, zelfgebakken koekjes en kerstrozen.

Tijdens de markt werd er ook glühwein aan de man gebracht, en in het kantoor werd er ook een fotoshoot voor kinderen ingericht. In sommige winkels stonden er spaarpotjes opgesteld.

Tenslotte werd er ook op de Jartazi Cup nog popcorn aangeboden, en i.s.m. Liselotte van “Mijn pop-up restaurant werden er ook nog Ketjes verkocht.

De initiatieven kenden een ongelooflijk succes en leverden een bedrag op dat ver boven de verwachtingen ligt.

Uiteindelijk konden directeur Dirk De Laender en zijn personeel een cheque van liefst 3989,29 euro overhandigen aan Marc Baele van het CAW Voedselbedeling.   

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Vorige bericht

Weekendongevallen


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background