6 sep 2016

Nu te koop: MIG – 35 jaar

MIG bestaat nu ook in boekvorm!

MIG bestaat 35 jaar, en dat vieren we ook met een boek! 100 pagina’s foto’s, verhalen en anekdotes brengen het verhaal van vier generaties radiomakers. Wat begon als radio M.I.G.N.O.N. is intussen uitgegroeid tot een hedendaagse radiozender. MIG is anno 2016 meer dan radio alleen. Net als de radiozender, groeide radiomig.be uit als een referentie voor streeknieuws. Ook op Facebook en Twitter kom je dankzij MIG te weten wat er leeft in de streek.

In het boek ’MIG – 35 jaar’ krijg je een unieke blik achter de schermen van onze vereniging. Verhalen, weetje en anekdotes van wat de luisteraar meemaakte of net nooit te weten is gekomen. Een boek over het ontstaan van MIG en de evolutie van voor en achter de schermen van toen tot vandaag.

35 jaar MIG is eveneens een dankbetuiging aan luisteraars, webbezoekers, adverteerders en medewerkers die dit alles hebben kunnen waarmaken. Want MIG kwam en is er dankzij vele mensen. Zowel deejays vóór de schermen als technici, redacteurs, journalisten en vele helpende handen achter de schermen.

Het boek ’MIG – 35 jaar’ telt 100 pagina’s foto’s en verhalen en kan je lezen, maar ook beluisteren en bekijken. Door het inscannen van QR-codes, kan je oude fragmenten beluisteren en bekijken.

Ons kan je bestellen via e-mail: info@radiomig.be en is ook verkrijgbaar bij:

–    Standaard Boekhandel in Geraardsbergen
–    Krantenwinkel ’t Boeketje in Moerbeke
–    Krantenshop Bernadette in Lierde


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background