29 aug 2014

MIG zit in het nieuw

MIG zit helemaal in het nieuw.

Onze radiozender en deze website heeft na 6 jaar een update. Zowel visueel als auditief gaan we voor een erg catchy en hedendaags imago. Ook het programmaschema is flink uitgebreid met nieuwe en vertrouwde stemmen.

‘Enjoy The Music’ wordt de nieuwe slogan. “Het zegt precies wat we op de radio, op onze evenementen en online doen. MIG is genieten van alles wat je graag doet met de mensen dicht bij jou. Dat doen we ook als medewerker bij MIG. We houden allemaal van muziek, allemaal van radio en we zijn een grote bende vrienden die samen zorgen dat MIG is wat het vandaag is. Die beleving willen we met de luisteraars delen”, zegt voorzitter Jonas Vierendeels.

Donderdagavond presenteerde MIG, naast een splinternieuw logo, ook zijn nieuwe najaarsprogrammatie. “We merken dat ons merk al enkele jaren in de lift zit. Met MIG willen we een modern en hedendaags merk blijven in de Denderregio en het Pajottenland.”

 

Programmaschema

Ons programmaschema biedt voortaan meer variatie aan in het weekend. Vijf nieuwe stemmen maken hun intrede. “Het resultaat van ons medialab”, zegt verantwoordelijke Kerry Herregodts. “Sinds 3 jaar zijn we continue bezig met het begeleiden en opleiden van nieuwe deejays en medewerkers.”

“Met het hele team hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt. Zowel de programma’s, jingles als de muziek kregen extra peper en zout, waardoor het vanaf september smullen wordt op 104.9 fm. MIG, dat zijn hits van vandaag en gisteren met classics als leuke muzikale verrassingen.”

 

radiomig.be

MIG is al langer meer dan radio alleen. radiomig.be werd volledig vernieuwd. Naast het vertrouwde streeknieuws is er nu ook de mogelijkheid om de recentst gespeelde muziek, het programmaschema en de deejays te bekijken.

Enjoy MIG!


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background