23 dec 2017

MIG binnenkort ook in Ninove en Zottegem te beluisteren

 

MIG gaat uitbreiden. Als radiozender voor Geraardsbergen en Lierde zal je ons binnenkort ook kunnen beluisteren in Ninove en Zottegem. Daarvoor heeft de overheid het licht op groen gezet. De uitbreiding zal ten laatste in 2018 afgerond zijn. Daardoor verhoogt het aantal potentiële luisteraars van 30.000 naar 130.000. Met de schaalvergroting wordt MIG meteen de grootste regionale radio in de streek.

“We kijken er enorm naar uit om aan de slag te gaan in Ninove en Zottegem”, zegt voorzitter Joachim De Leeuw. “We hebben een heel erg sterke band met Geraardsbergen en omgeving. Het is onze bedoeling ook om snel het muzikale hart van de Ninovieters en Zottegemnaars te veroveren. We hopen dat onze mix van hedendaagse muziek en veel streeknieuws ook hen zal boeien.”

MIG kan je vandaag beluisteren via FM 104.9 in de regio van Geraardsbergen. In Ninove wordt FM 106.2 onze bijkomende frequentie. Zottegem wordt FM 105.2. Dankzij de RDS-functie op elk radiotoestel worden alle frequenties met elkaar verbonden, zodat het overschakelen tussen de verschillende frequenties automatisch gebeurt. Ook via radiomig.be zal je MIG wereldwijd kunnen blijven beluisteren.

De bijkomende frequenties hebben ook een groot voordeel voor de inwoners van Geraardsbergen. Door het heuvelachtige landschap en storingen van andere radiozenders, kampte MIG de voorbije jaren met storingen in het noorden van Geraardsbergen. Deelgemeenten als Idegem, Waarbeke en Zandbergen zullen in 2018 ook geruisloos naar MIG kunnen luisteren via de bijkomende frequenties.

Op naar 2018!


MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background