27 apr 2017

Gaverrock: de eerste namen!

Welke 3 van de 18 artiesten komen naar GaverRock?

MIG organiseert in september een nieuw festival: GaverRock. En daar hebben we donderdag de eerste namen van bekend gemaakt! Op het hoofdpodium van dit nieuwe pop-rockfestival kan je ondermeer Soulsister, Fleddy Merculy en Tout Va Bien aan het werk zien. En dat is nog maar een deel van de hele line-up!

Een blij weerzien met SOULSISTER! Dit jaar bestaan ze 30 jaar en worden Jan Leyers en Paul Michiels omringd door een uitgebreide bezetting topmuzikanten.

TOUT VA BIEN is vaste klant aan het worden op Rock Werchter. Sinds hun start in 2012 maken ze elk festival onveilig. Reden genoeg om hen uit te nodigen op GaverRock!

De leden van FLEDDY MELCULY uitten hun liefde voor metal op een wel heel humoristische manier. Ondanks de humoristische noot, staat de muziek als een huis. Rechttoe rechtaan, zoals we ze kennen. Wie graag een feestje bouwt, dol is op een stevige portie metal en zichzelf niet al te serieus neemt, beleeft met Fleddy Melculy de tijd van zijn leven. Als er gelachen mag worden, dan staan we op de eerste rij!

Wie komt er nog naar GaverRock? Dat maken we heel binnenkort bekend!


MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background