9 apr 2013

Crimi Comedy

MIG presents: Crimi Comedy

Op vrijdag 3 mei haalde MIG 3 topcomedians naar Lierde. Tijdens Crimi Comedy zorgden ze voor een hele avond comedy van de bovenste plank. Crimi Comedy vond plaats in het nieuwe cultuurcentrum De Lier, Nieuwstraat 21, in Lierde.

LINE-UP

Thomas Smith

Smifty, zoals Xander De Rycke hem noemt, brengt pure Engelse stand-up comedy naar een Nederlandstalig equivalent. Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van ‘Humo’s Comedy Cup’, was meermaals te zien in ‘Scheire en de schepping’ en is één van de vier stand-upcomedians in ‘Foute vrienden’ op 2BE. Zijn intussen derde zaalshow ‘Chaos’ kreeg van de Standaard maar liefst 5 sterren!

 

 

 

 

 

 

 

Johnny Trash

De muzikale noten komen tijdens Crimi Comedy van Johnny Trash. Deze iets wat ruige comedian willen we graag omschrijven als rockster, singer-songwriter, heeft het voorkomen van een typische trucker maar blijft bovenal comedian! Deze finalist op het Cabaret Concours Vlaanderen en halve finalist op Humo’s Rock Rally is een echte aanrader op Crimi Comedy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bas Birker

Tijdens onze zoektocht naar de MC van dienst, stonden heel wat van onze deejays te springen. Schoenmakers blijven echter bij hun leest en dus besloten we op zoek te gaan naar een echte MC. We kozen meteen voor de meest gevraagde in stand-up-comedyland: Bass Birker. Een Antwerpse Hollander die je kent van Comedy Casino, Pukkelpop en als finalist van Humo’s Comedy Cup.

 

 

 

 

 

 

 


Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Kampradio


Vorige bericht

Heilige 28


MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background