9 feb 2014

Crimi Comedy 2014

Crimi Comedy is terug!

Op vrijdag 21 maart is er nieuwe Crimi Comedy! Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, trekken we opnieuw naar De Lier met 3 topcomedians op 1 avond. Een hele avond comedy van de bovenste plank met dit jaar onderstaande line-up in het ontmoetingscentrum De Lier, Nieuwstraat 21 in Lierde.

Reserveer je tickets (10 euro) via tickets@radiomig.be of 054 41 61 75.

Verkooppunten

– Paint@Home (Brakelsesteenweg 166, Ninove)
– Mega Vijvercenter (Steenweg 187, Sint-Maria-Lierde)
– BNP Paribas Fortis (Steenweg 96, Sint-Maria-Lierde)

LINE-UP

Henk Rijckaert

Henk Rijckaert werd bekend dankzij zijn eigen TV-programma, Zonde van de Zendtijd op Canvas. Ook in het fantastische Scheire en de Schepping zie je hem geregeld opduiken. Reden genoeg om deze topcomedian van eigen bodem uit te nodigen op Crimi Comedy.

Bekijk hier een fragment uit zijn vorige show.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mungu Cornelis

Tijdens Crimi Comedy geven we ook jaarlijks minder bekend talent een podium. Deze Antwerpenaar met Rwandese roots heeft een verrassende en meeslepende vertelstijl, toegankelijk voor jong en oud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wouter Monden

 

Geen comedyshow zonder MC. Ook dit jaar laten we hiervoor Nederlands talent op je los. Wouter Monden wordt omschreven als dé ideale schoonzoon en in 2010 werd hij bekroond tot de grootste stand-up comedy talent. Reden genoeg om hem Crimi Comedy in goeie banen te laten leiden.

Geniet hier al even van een stukje Wouter Monden.


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Volgende bericht

Contacteer ons


MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background