Theaterwandeling ‘De Vos in het Bos’ voor kinderen (G’bergen)

De Helix [9506 Grimminge]

Event info
Datum: 3 apr 2021
Locatie: De Helix
Adres: Hoogvorst 2 9506 Grimminge
Details

Hou je zowel van toneel als van de natuur? Kom dan coronaproof genieten van de theaterwandeling ‘De vos in het bos’ in en rond het Raspaillebos, met startpunt aan De Helix in Grimminge bij Geraardsbergen.

Ontdek de verhalen over de hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf! De Vos … in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels, die in 6 verhaaltjes van telkens 5 minuten worden getoond in een leuk filmpje.

Neem een plannetje mee bij de start aan De Helix, volg de wegwijzers van ‘De Vos … in het bos’ en scan langs de wandelroute van iets meer dan 3 km de QR-code met je smartphone om telkens een nieuwe episode van het verhaal te zien. Heb je ze allemaal gezien? Dan smelten de dierenfabels samen tot een mooi geheel en ontrafel je het geheim van ‘De vos….in het bos!’.
De wandeling loopt van zaterdag 3 april tot en met zondag 9 mei langs de wandelroutes rondom De Helix.

Praktisch
De wandeling is bewegwijzerd, maar er zijn ook plannetjes voorzien die je kan vinden in de tijdelijke brievenbus ter hoogte van De Helix.
Wanneer?  Zaterdag 3 april 2021 t.e.m. zondag 9 mei 2021
Afstand? 3 km
Voor wie? Voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Ook interessant voor scholen en verenigingen.
Prijs? gratis
Tip? Aangepast schoeisel en kledij. De wandeling is niet buggyproof.

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background