Rockfestival: Into the Arena

Event info
Datum: 25 jun 2021
Time: 19:00
Details

Binnenkort gaat in Geraardsbergen “Into the Arena” van start. Een gloednieuw lokaal tweedaags festivalletje dat gebruik zal maken van de infrastructuur die door de stad wordt aangeboden op de terreinen van “den Bleek” in Geraardsbergen. De Arena is geschikt voor 350 personen en zelfs al heeft men in juni de toelating om buitenevenementen met 400 personen te organiseren wordt er voor de veiligheid niet boven een maximum van 200 genodigden gemikt.

Voor de drankgelegenheden zullen niet enkel de horecaprotocollen weerom tot in de puntjes worden gevolgd, maar er wordt ook aandacht besteed aan mogelijke neveneffecten. De “Arena” zal zich beperken tot een lekkere pils of een glaasje cava. De organisatie wil met haar veiligheidsplan vermijden dat op een zwoele zomerdag zwaardere alcoholische dranken rijkelijk zouden vloeien.

Alle dranken worden besteld en vervolgens aan de consument geserveerd. Afhalen aan de toog – en dito tooghangen – is uit den boze. Wel wordt er op een veilige manier gezorgd voor staantafels van maximaal 4 personen op een veilige tussenafstand en dit om de bezoekers tussen de optreden toe te laten hun benen te strekken.

De affiche:

6 verschillende bands geven een zo breed mogelijk spectrum van het genre. Er is werkelijk voor iedereen wat wils. De jongere generatie zal vooral de stevige vrijdagavond niet willen missen met bands als Waves of Decay en de lokale gasten van Warckon. Op zaterdag vliegt men er in met rock en hard-rockcovers voor jong en oud, gevold door de meer duistere doom/stonerklanken van Cult of Scarecrow. Het lokaal talent van Wildheart, met typische heavy-rock uit de eighties, plaveit de weg voor de afsluiter Letz Zeppelin. Wie wenst weg te dromen in de mystiek en de progressieve rock van de sixties en seventies zal kunnen genieten van nummers als Stairway to Heaven, Whole lotta Love, Kashmir, Since I’ve been loving you en meer gebracht door de beste tribute band van Led Zeppelin op aarde.

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background