Tentoonstelling: Krakelingen 2021

Event info
Details

Krakelingen en Tonnekensbrand, hét dubbelfeest in Geraardsbergen, krijgt in 2021 een alternatief programma. Het Krakelingencomité en het Lokaal Bestuur willen deze hoogdag niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Van 15 februari tot en met 15 maart loopt in het Infokantoor Visit Geraardsbergen de tentoonstelling ‘Krakelingen Leeft’ waar vooral, in het verlengde van de wandeling, de vele figuranten in de kijker gezet worden. Er zullen ook enkele mooie door de Technische dienst vervaardigde attributen te bezichtigen zijn. Gelieve online te reserveren via de website www.visitgeraardsbergen.be of telefonisch op 054 43 72 89 om alles coronaveilig te laten verlopen.

Tijdens het bezoek aan de tentoonstelling kan men deelnemen aan de wedstrijd ‘Win de gouden krakeling’, waar voor de verandering niet de pastoor-moderator en het stadsbestuur maar de bezoekers de krakelingen mogen werpen. En voor de jongsten is er een leuk elektrospel waarbij een mooi zilveren juweeltje in de vorm van een krakeling te winnen is.

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background