Huiskamerconcert (Tutu Puoane en Ewout Pierreux)

Event info
Datum: 25 mrt 2021
Time: 21:00
Details

Het is al even geleden dat CC De Abdij in Geraardsbergen toeschouwers mocht verwelkomen in de zaal, en wanneer de spots weer écht aan zullen gaan, blijft een vraagteken.

CC De Abdij zorgt graag voor een alternatief: 2 bands beklimmen in het Arjaantheater wél het podium, maar zonder een publiek. Enkel de camera’s draaien. En wat die camera’s draaien, krijg je te zien op donderdag 25 maart en op woensdag 21 april.

  • Stem vanaf donderdag 25 maart om 21 uur af op www.ccdeabdij.be en bekijk het concert ‘Music & Words’ met Tutu Puoane en Ewout Pierreux!

Al jarenlang is Tutu Puoane een van de meest getalenteerde zangeressen van de Lage Landen. Met haar unieke timbre boetseert ze songs die zweven tussen jazz en soul, opgefleurd met dat onuitwisbare stukje Afrika. Tutu herontdekte enkele jaren geleden haar liefde voor poëzie, en gaat in Music & Words’ samen met Ewout Pierreux, op zoek naar de samensmelting van poëzie en muziek. Tutu koos voor dit programma werk van vrouwelijke dichters en zet ze op muziek. Je kan dit concert doorlopend bekijken tot zaterdag 27 maart, 21 uur.

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background