Huiskamerconcert (Jimmy Colman en Janne Blommaert)

Event info
Datum: 21 apr 2021
Time: 21:00
Details

Het is al even geleden dat CC De Abdij in Geraardsbergen toeschouwers mocht verwelkomen in de zaal, en wanneer de spots weer écht aan zullen gaan, blijft een vraagteken.

CC De Abdij zorgt graag voor een alternatief: 2 bands beklimmen in het Arjaantheater wél het podium, maar zonder een publiek. Enkel de camera’s draaien. En wat die camera’s draaien, krijg je te zien op woensdag 21 april om 21 uur.

  • In ‘Minneapolis’ nemen Jimmy Colman, Janne Blommaert & band je mee in een ‘roadtribute’ langsheen Prince zijn hoogdagen. Iedereen kent zijn befaamde hits Purple Rain, 1999, A Kiss, Cream en Little Red Corvette. Maar Prince schreef ook ontelbare songs voor andere artiesten. Chaka Khan, Sheena Easton, Stevie Nicks, Sinead O’Connor, Alicia Keys, Sheila E, Carmen Electra,… hun pareltjes van de hand van Prince komen aan bod in ‘Minneapolis’, als waar eerbetoon aan Prince, die op 21 april 2021 exact 5 jaar geleden zijn aardse bestaan voor de eeuwigheid ruilde. Met: Peter Ryckeboer, Yannick De Clerck, Thibaut Talpe, Steven De Smedt, Elias Storme, Jimmy Colman, Janne Blommaert.Je kan dit concert doorlopend bekijken tot zondag 25 april, 21 uur.

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background