Bubbelwandeling in Zottegem

Event info
Datum: 2 apr 2021
Website: www.gezinsbondzes.be
Details
De Gezinsbond ZES, actief in Zottegem, Elene en Strijpen heeft een leuke coronaproof activiteit georganiseerd: een bubbelwandeling op Zottegems grondgebied. Je kan hieraan deelnemen van 2 april tot 2 mei 2021, samen met een fotozoektocht.
Je kan alleen op stap gaan of samen met je bubbel en dat op een moment dat jou (en/of je bubbel) het best past. Een ideale gelegenheid om nog enkele schitterende plaatsjes in Zottegem te ontdekken. Aan de wandeling is ook een fotozoektocht verbonden (alhoewel je natuurlijk ook alleen kan opteren voor de wandeling). Als je wil deelnemen aan de fotozoektocht, kan je op zoek gaan naar de plaatsen waar de foto’s genomen werden en de bijhorende opdrachten vervullen.  Vervolgens kan je het antwoordformulier invullen en misschien win jij dan wel een mooie prijs.
Het start- en antwoordformulier met routebeschrijving kan je gratis downloaden op www.gezinsbondzes.be. Wil je graag de route via smartphone begeleid volgen, dan kan je dit door de gratis app route you te downloaden.
Wie wenst deel te nemen aan de fotozoektochtwedstrijd kan het ingevulde antwoordformulier tot 5 mei 2021 terug bezorgen via info@gezinsbondzes.be. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.
Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van de gezinsbonden en wordt volledig gratis aangeboden.

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background