Blog

De onbemande flitscamera in de Elisabethlaan in Ninove heeft de voorbije week gedurende 19 uur onafgebroken snelheidscontroles uitgevoerd.

In Ninove zijn de plannen voor de Inghelantsite, in de volksmond ook gekend als de OCMW-site, bekend. De stad wil van de ruimte tussen Dender, Burchtstraat, Graanmarkt en Oude Kaai een mooie plek maken waar wonen, werken en ontspannen samengaan. Het dossier zal echter nog twee keer voor de gemeenteraad komen voor de verfraaiingswerken  in […]

In Geraardsbergen heeft het actiecomité “Den Dok blijft” opnieuw beroep aangetekend tegen de sloop van het openluchtzwembad. Hiermee wil het de sloop verhinderen van de dienstgebouwen en de kuip van het openluchtzwembad. Men wil eveneens de vergunning van de stad voor de herinrichting van “Den Bleek” laten schorsen en vernietigen.

Bondscoach Sven Vanthourenhout selecteerde Xaydée Van Sinaey voor het wereldkampioenschap veldrijden bij de juniores meisjes. Het WK vindt plaats op zaterdag 4 februari, om 11 uur, in het Nederlandse Hoogerheide.

Bekijk hier het weerbericht voor onze streek.

In Geraardsbergen groeit het protest tegen de komst van een legerkazerne.De vzw Red de Godsbergkouter kan op steeds meer sympathie rekenen van landbouwers en omwonenden.Onderzoek door studieburelen toont aan dat in een ruime straal van 3 km rond de kazerne een waardevermindering van het onroerend goed tussen de 10 à 30% te verwachten zal zijn.Zo […]

De secundaire campussen van het Sint Catharinacollege (Collegestraat, Kleine Karmelietenstraat en Gaffelstraat) werden voorzien van zonnepanelen.Dit dankzij een goede samenwerking met burgercoöperatie Denderstroom, die investeert in hernieuwbare energie.De jaarlijkse productie van de 3 installaties wordt geschat op 16000 kilowatuur per campus.

Bondscoach Sven Vanthourenhout selecteerde Xaydée Van Sinaey voor het wereldkampioenschap veldrijden bij de juniores meisjes. Het WK vindt plaats op zaterdag 4 februari, om 11 uur, in het Nederlandse Hoogerheide.

Voetbal: Eerste Amateur: Ninove – OHL B 1-2 Derde Amateur: Stekene – Elene-Grotenberge 0-1 Anzegem – Voorde-Appelterre 1-5 Voorde-Appelterre is leider in de klassering. Eerste Provinciale: Zottegem – Sint-Niklaas 7-2 Tweede Provinciale: Meerbeke – Houtem 0-1 KSV Geraardsbergen – Olsa Brakel B 1-0 Winnik – Wortegem 0-0 Derde Provinciale C: Michelbeke – Deftinge 2-1 Bevere […]

Voor een koppel uit Ninove is de opvang van Oekraïnse vluchtelingen in hun woning uitgedraaid op een catastrofe.


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background