5 jul 2019

Zwaar vandalisme in voormalig restaurant

Vandalen gingen zwaar te keer in een voormalig restaurant in Schendelbeke

Voormailig restaurant Tierlantijn in Schendelbeke kreeg te maken met een ernstig geval van vandalisme. De vandalen gingen hierbij bijzonder bruusk te keer. Ze vernielden niet alleen de ramen en deuren, maar ook het interieur moest er aan geloven. 

De eigenaar van het pand wilde het de zaak opknappen nadat de laatste huurders het in erbarmelijke toestand hadden achter gelaten na het faillissement in februari. Het was de bedoeling om het pand vanaf augustus dan weer te kunnen verhuren als horecazaak.

Hij looft nu ook een beloning uit voor een bruikbare tip die kan leiden tot het identificeren van de vandalen. Mensen die iets zouden opgermerkt hebben tijdens de nacht van zondag op maandag, kunnen contact opnemen met de politie van Geraardsbergen/Lierde op het nummer 054-43.04.30 of met eigenaar Serge Van Der Poorten via Facebook.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background