5 jan 2021

Zottegemse carnavalisten organiseren fotowedstrijd

Zottegemse carnavalisten roepen op om Carnaval te vieren in je kot.
Carnaval Zottegem heeft normaal op 9 januari 2021, maar kan door corona niet doorgaan.

“Wie januari zegt, zegt ook Carnaval Zottegem. Om overduidelijke redenen kan carnaval Zottegem op 9 januari 2021 niet doorgaan. Wij vragen om carnaval dit jaar niet zomaar te laten passeren. We dagen iedereen uit om zich te verkleden en Carnaval te vieren in hun kot. Via #CarnavalInMijnKot kan je de leukste foto’s delen en leuke prijzen winnen”, zeggen Yana Giovanis en Yves Vermassen (ZKV de Jumpers). “Zo kunnen we toch nog een beetje genieten van de caranavalssfeer.”

Bezorg op 8 en 9 januari jouw leukste foto aan Danny Cantaert via een e-mail naar¬†dannycantaert@hotmail.com. Zondag 10 januari staat helemaal in het teken van Kindercarnaval en ook deze foto’s kan je doorsturen tot 16u. Al deze foto’s zullen dan gepost worden op de facebookpagina ‘Zottegem – Je moet het zien om te geloven’.

“Post dat weekend ook zelf jouw foto met de hashtag #CarnavalInMijnKot op al jouw sociale mediakanalen.¬†Daarna delen we enkele leuke prijzen uit voor de grappigste en meest originele foto’s.”, aldus Vermassen.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background