19 mrt 2019

Zottegemse bedrijven krijgen voedselinspectie over de vloer

Grote aangekondigde controle. 

Alle bedrijven in Zottegem krijgen de eerste week van april de voedselinspectie over de vloer. De grote aangekondigde actie wordt georganiseerd bij bedrijven die voeding verkopen aan consumenten. Ook wie op zondag 7 april voor catering zorgt, bij de doortocht van de Ronde van Vlaanderen, mag zich aan een controle verwachten. 

De stad Zottegem wil haar bedrijven helpen en organiseert op donderdag 21 maart om 20 uur een infosessie. Dat gebeurt in het administratief centrum Sanitary. Ook deskundigen van FAVV zullen aanwezig zijn op de sessie om meer info te geven. 

“Om iedereen uitgebreid te informeren over de levensmiddelenwetgeving en het verloop van deze controles organiseert de dienst middenstand van de stad Zottegem een infosessie waarop alle bedrijven uit de sector schriftelijk werden uitgenodigd. Deze infosessie vindt plaats op donderdag 21 maart om 20 uur in het administratief Centrum Sanitary. Helaas was een ander tijdstip niet mogelijk gelet op de aanwezigheid van deskundigen van FAVV op de infosessie”, benadrukt schepen van middenstand Evelien De Both.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background