fbpx
2 dec 2019

Zottegem heeft de beste grootkeukenchef

De beste Grootkeukenchef van België komt uit Zottegem. Axel De Winne (op de foto rechts) krijgt de titel als kok in het OCMW van de stad. Daar kookt hij dagelijks voor zo’n 500 kinderen en rusthuisbewoners. Tijdens een kampioenschap toverde hij een driegangenmenu van 8 euro uit zijn mouw.

De stad Zottegem heeft de man gehuldigd die actief is in het WZC Egmont en ook kookt voor 3 Zottegemse scholen. Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse pensioenfeest van werknemers bij de stad.

Zottegems burgemeester De Potter dankte hen uitdrukkelijk voor hun jarenlang engagement en wenste hen een deugddoend, boeiend en lang pensioen:

– Mia Cornelis die sedert 16 april 1981 werkzaam was als verpleegkundige: pensioen op 1 februari 2019

– Christine Van De Kerckhove sedert 1 december 1987 werkzaam als poetshulp aan huis: pensioen op 1 februari 2019

– Jeanine Bellens, die sedert 1 juni 2007 werkzaam was als projectcoördinator lokaal sociaal beleid: pensioen op 1 april 2019

– Johan Kegels sedert 1 september 1977 werkzaam als ziekenhuisdirecteur, later als rusthuisdirecteur: pensioen op 1 juli 2019

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background