26 jan 2011

Witse-opnames in Moerbeke

Woensdag 26 en maandag 31 januari vinden er in Moerbeke opnames plaats voor het laatste seizoen van Witse.

De opnameploeg kwam daarvoor naar taverne” Het Witte Paard”.

Gedurende twee dagen zullen ook de duivenliefhebbers van Koninklijke Duivenmaatschappij “Eerlijk Duurt Langst” figureren terwijl ze hun duiven inkorven voor een belangrijke wedstrijd. Duiven en duivenmelkers vormen de hoofdpersonages tijdens de opnames. Er komen heel wat intriges aan de oppervlakte tijdens de opnames.

De Moerbeekse duivenmaatschappij bestaat reeds meer dan 100 jaar en kreeg in 1990 de naam Koninklijk toebedeeld door zijn Majesteit de Koning. Wekelijks worden er wedstrijden georganiseerd op de snelheid, halve fond, zware halve fond, alsook voor de nationale en internationale wedstrijden zoals Barcelona kan er ingekorfd worden.
Onkerzelenaar Koen Crucke, algemeen kampioen in Oost-Vlaanderen in 2010, is er één van de belangrijkste clubleden. Moerbekenaar en Nationaal voorzitter van de Koninklijke Belgische Duivenbond is tevens voorzitter van deze maatschappij in de Geraardsbergse deelgemeente.

In de nieuwe Witse-aflevering wordt een belangrijke duivenkampioen vermoord. Witse en zijn team gaan op zoek naar de moordenaar. Of het hem zal lukken zien we ten vroegste in 2012 op het één-scherm.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background