3 nov 2009

Wijkcentrum zamelt speelgoed in

Het Wijkcentrum De Poort, gevestigd in het centrum van Geraardsbergen, zamelt de komende weken speelgoed in voor kansarmen. Het wijkcentrum is, als dienstverlening van het OCMW Geraardsbergen, een centrum voor die inwoners van Geraardsbergen die het, om welke reden dan ook, moeilijk hebben.

“In tijden van crisis, zien we dat vooral jonge gezinnen met kinderen, nog meer dan anderen, het moeilijk hebben maandelijks de touwtjes aan elkaar te knopen en financieel rond te komen”, zegt Katelijne Steenackers van het Geraardsbergse OCMW. “Het is dan ook niet evident voor hen om hun kinderen iets mooi te geven op 6 december. Daarom organiseren we een inzameling.”

Alle kinderen die, ergens in hun speelgoedkast, speelgoed hebben liggen waar ze niet meer met spelen, kunnen andere kinderen hiermee een plezier doen. Wie een actie wil organiseren of speelgoed wil schenken kan contact opnemen met het wijkcentrum via 054/ 43 20 02.

Op woensdag 2 december, om 14 uur, komt de Sint met zijn zwarte pieten langs in het wijkcentrum De Poort. Hij zal voor ieder kind speelgoed en lekkers mee hebben.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background