30 mrt 2010

Wielertoeristen riskeren zaterdag uitgesloten te worden

Er komen extra controles zaterdag tijdens de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen. Wie een overtreding maakt kan geverbaliseerd worden.

Je riskeert dan als wielerliefhebber om in de toekomst uitgesloten te worden voor een volgende deelname. Gemotoriseerde stewards zullen er op nazien dat alles veilig en proper verloopt. In het verleden gebeurde het wel vaker dat plaatsen waar wielertoeristen voorbij reden vervuild werden.

Er komen controles in Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Ninove, Horebeke, Kluisbergen, Kruishoutem, Maarkedal, Oudenaarde, Wortegem-Petegem, Zingem, Zottegem en Zwalm.

Zondag worden tijdens de Ronde van Vlaanderen ruim 640 agenten, hulpdiensten, signaalgevers en stewards ingezet. De politie zal ook snelheidscontroles houden om liefhebbers, die de wielrenners op verschillende plaatsen willen spotten, te controleren.

 

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background