23 mei 2016

Wie mag er gratis overnachten in Geraardsbergen?

Welke Geraardsbergse mag gratis overnachten in Geraardsbergen?

De Fotobox-prijs van de stad Geraardsbergen is gewonnen door een vrouw uit Viane. Op 17 april was er de feestelijke opening van het toeristisch seizoen op de Markt in Geraardsbergen.  Zo kon je bijvoorbeeld jezelf, samen met vrienden of familie, vereeuwigen op de Visit Geraardsbergen-Fotobox. 

Marianne Willekens uit Viane is de gelukkige winnares die werd geloot door een onschuldige hand. Ze wint een waardebon ter waarde van 100 euro voor een overnachting in een van de Geraardsbergse logies naar keuze.

“Elk jaar doen we mee aan de Mattentaartentocht van Padstappers”, vertelt ze. “Deze keer hadden we via de Facebookpagina van Visit Geraardsbergen vernomen dat naast de wandeltocht er nog heel wat andere activiteiten op het programma stonden. Dus hebben we een bezoek aan de Markt gecombineerd met de wandeltocht.”

Ook al woont ze zo dichtbij, Marianne is zeer tevreden met haar prijs. Ze kijkt er naar uit om te overnachten in een van de logies en te ontdekken wat de Geraardsbergse horeca te bieden heeft.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background