1 apr 2004

Werken

Werken aan Grotestraat, Brugstraat en Kaaien

In de Grotestraat en Brugstraat zijn, in het kader van de renovatiewerken aan de Kaaien, werken aan de gang die tot doel hebben de kabels van de nutsvoorzieningen onder de Dender door te trekken. Volgens de planning zouden deze werken één tot twee weken duren, maar door technische problemen zullen de werken langer duren dan voorzien. Vanaf dinsdag 30 maart 2004 tot 13 april 2004 zullen de werken voor twee weken geschorst worden zodat tijdens de Paasdagen het verkeer in het winkelcentrum vlotter kan verlopen. De werken zullen opnieuw aanvatten op 13 april 2004 en zullen zo snel mogelijk afgerond worden.

Werken aan de Markt

Aan de Markt wordt verder gegaan met fase 2, het deel Brugstraat – Vredestraat. De doorgang naar de Vredestraat blijft onderbroken. De doorgang van de Brugstraat naar de Vesten zal vanaf 2 april opengesteld worden. De doorgang van de Brugstraat naar de Buizemontstraat zal ook mogelijk zijn van dinsdag 30 maart tot 13 april 2004. Vanaf 13 april 2004 zullen de werken Grotestraat – Brugstraat opnieuw opstarten.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background