12 feb 2006

Werken jeugdcentrum vorderen goed

De werkzaamheden aan het jeugdcentrum “De Spiraal”, gelegen aan de Zakkaai, vorderen zeer goed en volledig volgens plan. Het jeugdcentrum wordt een gebouw bestaande uit 3 verdiepingen.

De jeugddienst met zijn 2 jeugdconsulenten, een jeugdhuis, een Jongeren Informatie Punt, een Jongeren Advies Centrum, het lokaal van de jeugdraad, een grote fuifzaal, een polyvalente zaal, een repetitieruimte, enkele vergaderzalen en een afdeling van de provinciale uitleendienst zullen aanwezig zijn in het gebouw. Ook de speelpleinwerking zal in het jeugdcentrum plaatshebben, en mogelijks komt er ook een internetruimte.

De opening van het jeugdcentrum zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Men plant een heus openingsweekend op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september 2006. Vanaf die datum zullen er activiteiten in het jeugdcentrum plaatsvinden. Wie nu al informatie wil, of wil boeken kan terecht op de jeugddienst van de stad.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background