29 apr 2010

Werken bemoeilijken vormsel

In Overboelare wordt het zondag geen sinecure voor de communicanten en hun familie. De werken in de dorpskern zorgen er immers voor dat de wegen naar en rond de kerk moeilijk bereikbaar zijn. Normaal moet het kruispunt van de Kloosterstraat met de Pol Antheunisstraat en de Burgstraat tegen zondag afgewerkt zijn.

Het actiecomité “Dorpskern Overboelare” vreest echter dat door de vertragingen bij Eandis de werken niet tijdig klaar geraken. Dorpskern Overboelare is in ieder geval tevreden dat de andere betrokken spelers alles in het werk zullen stellen om het kruispunt zo goed als mogelijk af te werken. “Door de inspanningen die deze mensen zullen leveren zal de hinder voor zondag mogelijk tot een minimum beperkt worden. Wij hopen alvast dat de ouders, kinderen, familieleden en kennissen de zaken niet aan hun hart zullen laten komen”, zegt Glenn Bogaert.

Het vormsel nu zondag in Overboelare wordt trouwens gedaan door de bisschop van Oost-Vlaanderen Luc Van Looy.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background