11 sep 2020

Welzijnstraat snakt naar heraanleg

Bewoners van de Welzijnstraat in Zottegem snakken naar de heraanleg van hun straat. Al bijna 5 jaar wordt de heraanleg beloofd door het stadsbestuur. Nu ook een beloofde infovergadering wordt uitgesteld, vragen de bewoners openheid.

De Welzijnstraat is een van de laatste kasseistraten in het centrum van Zottegem. Al verschillende jaren wordt de straat geteisterd door verzakkingen en sluipverkeer. In het verleden hebben verschillende buurtbewoners individueel deze problematiek aangekaart bij het stadsbestuur.

De bevoegde schepen van openbare werken Evert De Smet (N-VA) is op de hoogte van de wensen van de bewoners. Ondanks een geplande fysieke bijeenkomst door corona is uitgesteld, komt er wel een online Powerpoint. Daarin worden de concrete plannen van de stad uit de doeken gedaan. Telefonisch als via e-mail kunnen bijkomende vragen gesteld worden. Volgens de schepen moet de straat in 2021 heraangelegd worden. Daarbij is rekening gehouden met suggesties van bewoners uit de straat.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background