1 jun 2017

Website stad Geraardsbergen in een nieuw kleedje

De stad Geraardsbergen heeft een nieuwe website.

De stad Geraardsbergen heeft een nieuwe website. Deze bundelt de informatie van alle stads-en OCMW diensten. Een moderner design vervangt de klassieke navigatiestructuur. Er werd aandacht besteed aan gebruikersgemak voor de burger, onder meer door een sterke zoekfunctie en een verbeterde compatibiliteit voor smartphones en tablets.

“Alles werd gecentraliseerd op 1 platform”, verduidelijkt schepen van communicatie Veerle Mertens. “Voortaan kan men info over stad én OCMW via dezelfde weg terugvinden. De burgers kunnen ook meldingen doen door een eenvoudige klik op de homepagina. Er is een aparte rubriek voor wegenwerken en activiteiten in de stad worden prominent belicht. Het thuisloket voor het aanvragen van digitale attesten behoudt haar centrale plaats en wordt in de toekomst nog uitgebreid.”

“Ook Visit Geraardsbergen krijgt haar eigen identiteit op de site”, licht schepen van toerisme Kristin Vangeyte toe. Daar vindt men alle info over de toeristische troeven van de stad zoals bezienswaardigheden, horeca en logement.

Er wordt meer ingezet op sociale media. Met de hashtag #instagbergen is het mogelijk om via Instagram en Facebook foto’s te posten die op de facebookpagina van de stad terechtkomen. 

Win een Samsung smartphone Galaxy S8 of tablet!

De promotie van de nieuwe site wordt gekoppeld aan een wedstrijd. Iedere inwoner van Geraardsbergen kan hieraan deelnemen. 

Meer info via deze link

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background