8 feb 2011

Waterwegen en Zeekanaal en VMW sturen kat tijdens hoorzitting

Unizo Geraardsbergen is niet te spreken over het wegblijven van Waterwegen en Zeekanaal alsook de Vlaamse Maatschappij voor Waterwegen tijdens de hoorzitting van afgelopen maandag.

“Het is gewoonweg ondenkbaar en schandalig dat ze hun kat stuurden. De werken zullen pas in 2018 rond zijn dit wil zeggen à rato van 2 overstromingen per jaar dus 14 keer”, zegt Unizo-voorzitter Robin Schryers.

De hoorzitting kwam er op initiatief van het stadsbestuur van Geraardsbergen. De spiraal zat, gezien de overstromingen in november en januari, bomvol geïnteresseerden.

“De Geraardsbergse handelaars en inwoners zijn veel te braaf”, vindt Schryers. “Mocht diezelfde situatie zich voortdoen in Gent, Brugge of Antwerpen dan is België te klein. Er is veel bla bla en weinig boem boem. Unizo Geraardsbergen belooft te blijven druk uitoefenen bij de bevoegde instanties en vraagt ook betrokken te worden tijdens de verdere besprekingen om de handelaars te vertegenwoordigen.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background