23 aug 2010

Warandebuurt krijgt vuilbak en reclamestoet

De reclamestoet trekt dit weekend opnieuw door de Warandestraat in Geraardsbergen.

Vorig jaar werd het parcours halsoverkop gewijzigd door veiligheidsredenen. Daardoor trok de stoet niet meer door de Warandestraat. De inwoners van de straat vonden dit niet kunnen en zetten een petitie op poten. Meer dan 200 inwoners ondertekenden die, waardoor er samen met de steun van de handelsraad en de schepen van middenstand dit jaar het oude parcours weer wordt aangedaan. Het belooft alvast een kleurrijk gebeuren te worden aanstaande zondag in de Warandestraat. De inwoners willen de terugkomst van de stoet door hun straat vieren met ballonnen.

En er is nog meer goed nieuws. De eerder gevraagde vuilbak, om zwerfvuil in de Warandestraat tegen te gaan, werd geplaatst. “Ik zal er persoonlijk op toezien dat dit niet wordt misbruikt en zal mijn aanvraag indien om milieupeter van de buurt te zijn”, zegt bewoner Björn Borie.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background