20 mei 2020

Waar kunnen studenten studeren?

Vanaf maandag is er opnieuw studeerruimte beschikbaar in Ninove. In het buurthuis Berdam is er plaats voor 40 studenten. Dat zijn er de helft minder dan vorige jaren door de coronamaatregelen. Studeren kan er op voldoende afstand zonder mondmasker. Indien er voldoende vraag is, zal ook De Linde in Meerbeke ter beschikking gesteld worden. Reserveren is verplicht, en kan via de Facebook-pagina ‘Studeren in Ninove’.

In Geraardsbergen is de studeerruimte al geopend. Die vind je in het jeugdcentrum De Spiraal en in de kerken van Zarlardinge en Onkerzele. In Geraardsbergen moet je bij binnenkomst en het verlaten wel een mondmasker dragen. Tijdens het studeren is dat niet verplicht. Reserveren is verplicht via deze link.

In Zottegem is het geduld uitoefenen tot woensdag 27 mei. Daar worden de feestzaal en de fuifzaal aan de Bevegemse Vijvers geopend voor studenten. Ook in Zottegem is vooraf reserveren verplicht via deze link.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background