5 sep 2012

Vzw schenkt opnieuw schoolpakketten

Ook dit schooljaar kregen verschillende minderbedeelde kinderen uit Geraardsbergen een schoolpakket van vzw De Vrijwilliger.

Dat gebeurt nu al voor het vijfde jaar op rij. 13 kinderen kregen ondermeer een schooltas, verschillende schriften, mappen, balpennen en een gevulde pennenzak. Bovendien kreeg elk kind ook een aankoopbon van 25 euro, bruikbaar in een warenhuis. Omdat de aankoop van schoolgerei (naast de reguliere schoolboeken) bij de aanvang van het schooljaar een serieuze hap uit het budget van vele gezinnen neemt, proberen wij met onze vereniging te helpen waar wij kunnen en dit ook dank zij de hulp van verscheidene sponsors weet Myriam De Clercq ons te vertellen. Met de hulp aan deze gezinnen krijgen wij niet de traantjes uit de ogen van de kinderen tijdens de eerste schooldag, maar we verlichten wel de lasten van de ouders, dat is alvast onze bedoeling.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background