26 feb 2010

Voorzitter VDAB kondigt failliet Belgisch socialezekerheidstelsel aan

Vorige week vrijdag bracht Danny Pieters, één van de oprichters van N-VA en sinds kort voorzitter van de VDAB, een bezoek aan Geraardsbergen. Dat deed hij op uitnodiging van de lokale afdeling van N-VA. Hij was er voor een gespreksavond over de toekomst van de sociale zekerheid.
Danny Pieters ging in zijn voordracht uit van het totale failliet van het huidige Belgische socialezekerheidsstelsel, en van de vaststelling dat Vlamingen en Franstaligen een compleet andere visie hebben op vrijwel alle onderdelen van de sociale zekerheid. Hij gaf een overzicht van de basisprincipes van waaruit volgens hem een toekomstig Vlaams sociaal stelsel moet worden opgebouwd. Daarbij gunde Pieters, die een Europese autoriteit is op het vlak van sociale zekerheid, ook het publiek de kans om de nodige kritische en verdiepende vragen te stellen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background