9 jun 2017

Volwassenonderwijs TISJ wordt KISP Geraardsbergen

Na 56 jaar krijgt TISJ cvo een nieuwe naam.

Vanaf volgend schooljaar krijgt het volwassenonderwijs in het Technisch Instituut Sint Jozef in Geraardsbergen een nieuwe naam. Dat is het gevolg van een schaalvergroting van de centra voor volwassenonderwijs.

TISJ cvo en Volwassenenonderwijs Kisp slaan per 1 september 2017 de handen in elkaar. De naam ‘TISJ cvo’ houdt daarmee op te bestaan. De campus wordt wel verder uitgebouwd als Kisp Geraardsbergen. Daarmee fusioneert de school met Kisp. Dat is de grootste aanbieder van volwassenenonderwijs in Oost-Vlaanderen. De koepel heeft nu tien centra voor volwassenonderwijs onder haar vleugels.

“Dankzij de schaalvergroting verruimen we onze blik en aanpak. Zo zetten we blijvend in op verdere professionalisering van onze lesgevers in functie van kwaliteitsvol onderwijs”, zegt algemeen directeur Stephan Devreese.

Nu zondag houdt de school haar opendeurdag tussen 13u30 en 18 uur in de Kleine Karmelietenstraat 3 in Geraardsbergen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background