fbpx
30 Maa 2020

Voetbalploeg, kapper en families beboet

De lokale politie van Geraardsbergen-Lierde heeft het voorbije weekend verschillende mensen betrapt die de corona-maatregelen niet naleefde. Allen werden zij geverbaliseerd.

De controles vonden zowel vrijdag, zaterdag als zondag plaats. Goed voor 35 boetes. Zeven van hen volgden het samenscholingsverbod niet. Een kapper werd beboet omdat zijn zaak geopend was.

Ook op het jaagpad langs de Dender ging de politie controleren. Net als aan de voet van de Bosberg, waar verschillende families met de wagen het bos kwamen bezoeken. Ook vijf volwassen voetballers, die op zondagochtend een partijtje voetbal aan het spelen waren, zijn beboet.

Tijdens de controle werd ook een wagen in beslag genomen, omdat de bestuurder een rijverbod had. Een andere bestuurder reed onder invloed van drugs en is zijn rijbewijs kwijt voor 15 dagen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Nu op de radio

Titel

Artiest

Background