fbpx
18 jan 2020

Voertuig in beslag genomen bij Goliath-actie

Vrijdag nam politie Ninove deel aan een provinciale Goliath-actie gericht tegen woninginbraken en andere criminaliteitsfenomenen.

De politiezone zette hiervoor 8 mensen in en voerde anonieme mobiele patrouilles uit waarbij controles tot stand kwamen aan de hand van inbreuken op de wegcode, verdachte gedragingen en informatie aangereikt op basis van camerabeelden (ANPR en stadscamera’s). 

In totaal werden 17 voertuigen en 23 personen gecontroleerd waarbij één voertuig werd in beslag genomen. Eénmaal werd overgegaan tot betekening ontzetting recht tot sturen, twee processen-verbaal drugs en één proces-verbaal illegaal verblijf werden opgesteld. Daarnaast werden nog een aantal verkeersinbreuken vastgesteld: twee maal rijden zonder rijbewijs en één inbreuk op de wegcode (kinderzitje).

Helft vrachtwagens overladen

In Ninove was de voorbije week de helft van de gecontroleerde vrachtwagens te zwaar geladen. De actie vond donderdagvoormiddag plaats op de Tabakslaan. Van de 17 gecontroleerde vrachtwagens kregen er 8 een process-verbaal.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background