9 apr 2009

Vlaams Belang vraagt onderzoek

Het Vlaams Belang van Geraardsbergen wil een onderzoek naar Guido De Padt. De minister van binnenlandse zaken kwam vorige week in het nieuws toen politiebaas Fernand Koekelberg hem betichtte van wanpraktijken. Koekelberg kreeg een anonieme brief waarin staat dat er onregelmatigheden zijn met bestellingen bij het Geraardsbergse OCMW. De Padt is voormalig OCMW voorzitter in Geraardsbergen.

De Padt verwijt Koekelberg dat hij de brief niet overmaakte aan het parket, waardoor het parket niet kon concluderen dat wat erin stond onwaar was. De Padt verdenkt Koekelberg ervan dat die de brief achterhield om De Padt ooit te chanteren.

Vlaams Belang Geraardsbergen heeft een brief gestuurd naar het schepencollege van Geraardsbergen en hoopt zo snel mogelijk duidelijkheid. Die moet er volgens Vlaams Belang komen via een onderzoek.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background