24 okt 2009

Vlaams Belang tegen bouw ondergrondse parking

Vlaams Belang Geraardsbergen is niet te vinden voor de bouw van een parking onder het Stationsplein van Geraardsbergen. De bouwgroep Willy Naessens wil de parking op eigen kosten bouwen, in ruil voor de opbrengsten van de parking. “Met de aanleg van een ondergrondse parking op het Stationsplein zal het stadsbestuur de parkeerproblemen nog meer in de hand werken”, zegt Stéphan Bourlau. “Voor een lange periode zal men niet kunnen parkeren aan het Stationsplein en omgeving. Straten zoals de Lessensestraat en Adamstraat zullen daardoor mee in de brokken delen en regelmatig voor het verkeer afgesloten worden. In tijden van crisis zal het voor handelaars nog erger worden, indien ook het Stationsplein nog eens afgesloten blijft tijdens de bouw van de parking.”

“Vlaams Belang is te vinden voor het creeëren van bijkomende parkeergelenheid, maar het gezond verstand dient te primeren en onze handelaars mogen niet de dupe worden van een vriendendienst”, aldus Bourlau.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background