3 apr 2010

Vips palmen Geraardsbergen in tijdens RVV

Meer dan 2500 vips komen zondag naar de Markt, Oudenberg en Muur van Geraardsbergen. Bekende Vlamingen en speciale genodigden betalen tussen de 105 en 300 euro voor een vip-arrangement.

Een toegangsticket tot het vip-volksdorp kost je 126 euro, inclusief eten en drinken vanaf 12u30 tot laat in de avond.

Wie als VIP naar de Oudenberg komt krijgt een voorbehouden parkeerplaats. Die ligt op een driehonderd meter van de Oudenberg. Dat resulteert in een gebrek aan parkeerplaats voor de gewone supporter die met familie de doortocht van de Ronde van Vlaanderen op de Muur wil beleven.

Op vijf parkings rond de stad Geraardsbergen zullen zondag meer dan 1500 vip-wagens parkeren. Onder meer de parking van het Denderland Shopping Center wordt volledig afgesloten voor de vips. Vanaf deze parking wordt een shuttle-bus ingelegd naar de vip-tent.

Ondermeer op de Guilleminlaan, tussen de Pachterstraat en de Buizemontstraat, zal schuin op de straat geparkeerd kunnen worden voor de niet-vips. Goed voor maximum 300 parkeerplaatsen. Het wordt dus zondag goed zoeken voor de gewone man om nog een plaatsje te vinden langs de Vesten of Oudenberg in Geraardsbergen.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background