8 jan 2019

Vianeplein vanaf donderdag afgesloten

Belangrijk nieuws voor doorgaand verkeer in Viane!

Vanaf donderdag wordt het Vianeplein in Viane afgesloten. Daardoor is er geen verkeer meer mogelijk richting Moerbeke of richting Galmaarden, Bever en Tollembeek. De omleiding wordt voorzien tot begin februari via de Herhout in Tollembeek en Galmaarden, dit voor beide richtingen. 

De heraanleg van Vianeplein gebeurt in opdracht van de stad Geraardsbergen. Het Agentschap Wegen en Verkeer staat in voor een grondige heraanleg van de Edingseweg, die langs het Vianeplein loopt. Deze werken zijn gestart op 13 november en duren tot nog eind februari 2019.

Pendelbus

Vanaf donderdag 10 januari gaat de Edingseweg helemaal dicht voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel nog door. Er wordt een pendelbus ingeschakeld van 10 januari tot 8 februari. Deze rijdt tussen Vianeplein en het station van Moerbeke op alle weekdagen en tijdens de spits.

Van 9 februari tot eind februari gaat het Vianeplein terug open en wordt het verkeer opnieuw geregeld via tijdelijke verkeerslichten.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background