fbpx
12 nov 2019

Viane geteisterd door sluikstorter(s)

In de Geraardsbergse deelgemeente Viane is in de nacht van 1 op 2 november een grote hoop afval gestort in de Maroiestraat. Tussen de rommel vond de politie ook briefwisseling gericht aan één bewoner uit Geraardsbergen. “Ondanks de politie de zaak beloofde te onderzoeken en de rommel binnen de week op te ruimen, bleef de toestand intussen ongewijzigd”, zeggen buurtbewoners.

Een week geleden zag de situatie er zo uit:

… intriest #MaroiestraatCopy: Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde

Geplaatst door Robin De Roeck op Zaterdag 2 november 2019

Meer dan een week later, is er helaas weinig veranderd aan de situatie. “Door de wind heeft een en ander zich enkel zélf verplaatst. Maar het stort ligt er evenwel nog”, klagen bewoners.

Prachtig toch!Meer dan een week na de opening is het containerpark van Viane nog steeds geopend. Zélf op een hoogdag. 👌🙄Copy: Stad Geraardsbergen

Geplaatst door Robin De Roeck op Maandag 11 november 2019

Het probleem van het sluikstorten beperkt zich niet tot de Maroiestraat. Ook in de Beverstraat, net buiten de woonkern van Viane, liggen de grachten vol met afval en zelfs een matras.

Vianenaars hopen dat de stad en politie het probleem snel aanpakken.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background