9 jul 2008

Verwarrende verkeerssignalisatie

Tijdens de afgelopen gemeenteraad interpelleerde CD&V-raadslid Andrée Depreter over de verwarrende verkeerssignalisatie op verschillende punten in de stad en over het zicht op de stad vanop de Oudenberg.

Ondermeer de kruispunten van de Verhaegenlaan met de Gasthuisstraat en de Kattestraat verdienen de aandacht van de verkeerscommissie. Er is momenteel geen enkele signalisatie aanwezig die fietsers waarschuwt dat ze voorrang moeten verlenen aan het verkeer op de Verhaegenlaan.

Depreter wijst er eveneens op dat vanop de Oudenberg het zicht op de stadskern belemmert wordt door hoge bomen. In het landschapsbeheersplan staat ondermeer te lezen dat een opgaand hellingbos het zicht op de oude stadskern belemmert en dat het panorama moet worden hersteld. Zij dringt er op aan om het panoramisch zicht zo snel mogelijk te herstellen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background