13 mrt 2004

Vertraging werken zorgt voor overuren

In de Grotestraat en Brugstraat zijn, in het kader van de renovatiewerken aan de Kaaien, werken aan de gang die tot doel hebben de kabels van de nutsvoorzieningen onder de Dender door te trekken. Volgens de planning zouden deze werken één tot twee weken duren, maar door technische problemen duren deze langer dan voorzien. Door de aard van deze werken kan het gebeuren dat er op sommige dagen doorgewerkt wordt tot 22 uur. Om de hinder maximaal te beperken zal er eventueel ook in de weekends doorgewerkt worden. Deze werken zullen zeker afgerond zijn in de week van 29 maart tot 2 april.
Het stadsbestuur wil zich verontschuldigen voor de ongemakken die deze toestand teweegbrengt.

Aan de Markt wordt verder gegaan met fase 2, het deel Brugstraat – Vredestraat. De doorgang naar de Vredestraat blijft bijgevolg onderbroken. De doorgang van de Brugstraat naar de Vesten zal vanaf 2 april opengesteld worden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background