30 mei 2019

Verschillende invallen in kader van drugsonderzoek

De politie hield verschillende invallen in het kader van grootschalig drugsonderzoek

Op dinsdag 14 mei werden na intensief onderzoek van verschillende politiediensten vijf huiszoekingen gedaan in opdracht van de onderzoeksrechter in Dendermonde. De huiszoekingen vonden plaats in Denderleeuw, Dilbeek, Roosdaal en Ninove. Er werden zes personen gearresteerd op verdenking van drugshandel. De feiten werden echter nu pas bekendgemaakt. Bij de huiszoekingen werd op verschillende locaties een beperkte hoeveelheid van drugs aangetroffen.

Er werden drie meerderjarigen uiteindelijk voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het gaat om een 18-jarige man uit Denderleeuw, een 19-jarige vrouw uit Roosdaal en een 22-jarige man uit Denderleeuw. De eerste werd aangehouden, de twee anderen werden vrijgelaten onder strenge voorwaarden. Een minderjarige werd ook voorgeleid bij de jeugdrechter in Brussel en vrijgelaten onder voorwaarden. Alle verdachten zijn goed gekend bij politie en justitie.  

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background