4 okt 2015

Vernieuwd sportstadion opent de deuren

Zondag werd in Geraardsbergen het vernieuwde ‘Adriaans’ sportstadion ingehuldigd.

Het vernieuwde sportstadion dat gelegen is langs de Zonnebloemstraat in Geraardsbergen, werd zondag officieel geopend. Door het slechte weer eerder in Augustus was de piste niet tijdig klaar, waardoor de inhuldiging van 23 augustus werd uitgesteld. Het stadion kreeg een volledig vernieuwde omheining en zal enkel nog toegankelijk zijn door een badge die dient aangekocht te worden bij het stadsbestuur. Op die manier moet er een beter zicht komen op wie de piste zal gebruiken.

Langs de kant van de Boelarestraat en de Abdijstraat werd er een keermuur aangelegd om aardeverzakkingen tegen te gaan. Er werd bovendien een drainage systeem ingewerkt in de piste, om te voorkomen dat deze onder water komt te staan zoals in het verleden reeds meerdere malen het geval was.

Schepen van sport Véronique Fontaine knipte samen met burgemeester Guido De Padt, het lint door dat de officiële inhuldiging van het ‘Adriaans’ stadion moest bekrachtigen.

 

 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background